Prethodni članak
Sljedeći članak

[VIKEND IZVJEŠĆE ZAGORSKE POLICIJE] Čak deset prometnih nesreća, jedna sa teže ozlijeđenom osobom

Zabilježeno čak 14 požara suhe trave i raslinja


Tijekom proteklog vikenda na prometnicama KZŽ zabilježeno je 10 prometnih nesreća, objavila je PU KZ.

Sedam ih je bilo s materijalnom štetom i dogodile su se u Zlataru zbog nepropisne radnje vozilom, u toj prometnoj nesreći vozač je upravljao vozilom s 1,46 promila alkohola u organizmu, zatim u Svetom Križu Začretje uslijed oduzimanja prednosti prolaska, u Klanjcu i Gorkovcu zbog neprilagođene brzine, u Turnišću zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila te u Stubičkim Toplicama i u Novim Dvorima Klanječkim uslijed nepropisne vožnje u natrag.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Mokricama zbog ne držanja potrebitog razmaka između vozila jedna osoba zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Isto tako lakše tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći u Zlataru, a do prometne nesreće je došlo zbog nepropisnog pretjecanja.

U Staroj Vesi Petrovskoj do prometne nesreće došlo je uslijed nepropisnog mimoilaženja, u toj nesreći jedna osoba zadobila je teške tjelesne ozljede.

Tijekom proteklog vikenda od kriminaliteta evidentirano jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo nametljivog ponašanja i dva kaznena djela prijevare.

Od počinjenih prekršaja za izdvojiti su dva prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici i tri prekršaja iz Zakona o zaštiti od požara.

Od ostalih događaja u zagorskoj policiji izdvajaju 14 požara suhe travu i niskog raslinja do kojih je došlo u Juranšćini, Lugu Zabočkom, Orehovcu Radobojskom, Velikom Komoru, Zajezdi,  Krapinici,  Benkovcu Petrovskom, Gornjem Kraljevcu, Belcu, Krapinskim Toplicama, Gregurovcu, Lovrećim Selima, Gornjem Čemehovcu i Radoboju.

U Adraševcu došlo je do nesretnog slučaja, naleta i udara putničkog vlaka na maloljetnu osobu koja je zadobila teške tjelesne ozljede.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook