Prethodni članak
Sljedeći članak

Vladimir Bosnar kandidat za načelnika Općine Stubičke

Na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine, Vladimir Bosnar kandidirati će se za načelnika Općine Stubičke Toplice.


Na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju 2013. godine, Vladimir Bosnar načelnik s iskustvom vođenja lokalne samouprave u proteklih pet mandata, kandidirati će se za načelnika Općine Stubičke Toplice.

Ova odluka jednoglasno je donijeta na sjednici Općinske organizacije DC-a Stubičke Toplice održanoj 06.veljače 2013.godine, uvažavajući kontinuirani investicijski ciklus prisutan na području općine Stubičke Toplice.

Općina Stubičke Toplice priprema razvojne programe i projekte jednako zastupljene u svim naseljima koji će biti detaljno predstavljeni, a jedan od prioritetnih je investicijski projekt proširenja zgrade Osnovne škole.

Važno je napomenuti da je investitor velikog projekta regionalnog značaja - zdravstveno turističkog kompleksa Stubaki usmjeren na pripremu izrazito zahtjevne i sadržajne dokumentacije te je u istu dosad uložio znatna financijska sredstva, a što je pokazatelj ozbiljnosti projekta i njegove realizacije u skoroj budućnosti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook