Prethodni članak
Sljedeći članak

Vlasta Hubicki ostala na čelu zagorskog HSS - a

Vlasta Hubicki i naredne će 4 godine voditi zagorski HSS. Predsjednica ŽO stranke u 3. mandatu i županica s najdužim sta


Vlasta Hubicki i naredne će 4 godine voditi zagorski HSS. Predsjednica ŽO stranke u 3. mandatu i županica s najdužim stažem u pokrajini, Hubicki, najavila je na izbornoj skupštini stranke, održanoj danas u svetokriškom restoranu Dunav , da nakon ovih unutarstranačkih izbora HSS u Zagorju izlazi snažniji i jedinstveniji nego ikad.

Radit ćemo i dalje na dobrobit naših građana u Zagorju, trudit ćemo se povećati broj članova ( danas 1943) i osnažiti našu županijsku organizaciju koja je već sad među 5 najuspješnijih u Hrvatskoj „, kazala je Hubicki.


Izaslanik predsjednika HSS – a J.Friščića, glavni tajnik stranke Nenad Matić, govoreći o HSS – u, kao drugoj po snazi stranci vladajuće koalicije u državi, naglasio je kako su oni uvijek bili odgovorna stranka.

„ Spremni smo preuzeti odgovornost za dobro i za ono što građani ne primaju baš s oduševljenjem u Hrvatskoj. Cilj HSS – a je s postojećih 48 tisuća, do sljedećih parlamentarnih izbora imati 60.000 članova i još poboljšati rejting stranke koji se trenutno kreće oko 7,3 posto „, rekao je Matić nazvavši Hubicki „jednom od moralnih vertikala u HSS – u“.

Skupština zagorskog HSS – a izabrala je i 4 potpredsjednika stranke : Mirka Horvata iz Đurmanca, Željka Zozolija iz Hraščine, Željka Lisaka iz Gornje Stubice i Stjepana Horvata iz Pregrade.

Tekst i snimka : Zoran Gregurek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook