Prethodni članak
Sljedeći članak

Za hice u nevjernu suprugu dvije i pol godine

Ivica Miletić (36) iz Zlatara nepravomoćno je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog pokušaja ubojstva supruge Meri (


Ivica Miletić (36) iz Zlatara nepravomoćno je osuđen na dvije i pol godine zatvora zbog pokušaja ubojstva supruge Meri (33). Vijeće suca Tomislava Ivande na Županijskome sudu u Zlataru proglasilo ga je krivim da je 14. studenoga 2005., u obiteljskoj kući u središtu Zlatara, pucao u supruga iz pištolja ručne izrade.


Iako je suprugu pogodio više puta, Meri je uspjela istrčati iz kuće i potražiti pomoć u susjednoj kući Ivičine majke. Time je barem u prvome stupnju sudovanja završena tragična priča obitelji Miletić u kojoj su godinama vladali ne baš skladni odnosi. O tome su na sudu svjedočili ne samo supružnici, već i njihova najbliža rodbina.

Miletići ukupno imaju šestoro djece: svatko ima po dvoje iz prethodnih brakova, jedno zajedničko, a za jedno se kasnije otkrilo da je iz Merine romanse s njihovim radnikom u obiteljskoj staklarnici. Upravo je očinstvo nad najmlađim djetetom bilo »kamen spoticanja« u obitelji i najviše je ražestilo Ivicu. Meri mu je, naime, tog kobnog popodnevna rekla da djevojčica nije njegova.

Na tragediju Miletićevih nadovezuju se i skoro nevjerojatna događanja u obitelji Merina ljubavnika Ilije Trčka čija se nevjenčana supruga, najvjerojatnije zbog suprugova preljuba s Meri, zapalila u dvorištu kuće u Maču i na mjestu izgorjela.

Danas Meri živi s Ilijom, Ivica je navodno našao novu ljubav, dok djece žive na sve strane, što kod bivših Miletićevih supružnika, što u domovima; najstarija kći se udala, a dva sina su ostala s ocem.

Meri je uzela najmlađu kćer, no i sudbina tog djeteta je neizvjesna, jer je nesavjesna majka lani na Općinskome sudu u Zlataru nepravomoćno osuđena na 4 godine i 10 mjesci zatvora zbog zanemarivanja i zlostavljanja vlastite djece.

Izvor: Vjesnik

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook