Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorci ostaju bez zastupnika Pleška

Zagorski saborski zastupnik Vladimir Pleško (HDZ) više neće obnašati tu dužnost, na koju je stupio 23. prosinca 2003., z


Zagorski saborski zastupnik Vladimir Pleško (HDZ) više neće obnašati tu dužnost, na koju je stupio 23. prosinca 2003., zamijenivši bivšeg ministra unutarnjih poslova Marijana Mlinarića.

Očekivan je to epilog nakon što je Mlinarića zamijenio Ivica Kirin te nema nikakve veze s odlukama na «nekim drugim instancama», o čemu su u Zagorju neupućeni počeli spekulirati.

– Ostajem u politici. Član sam Županijske skupštine i pokušat ću na sve načine iskoristiti korisna poznanstva koja sam stekao radeći u Saboru i kontaktiravši s Vladom. Ne idem u mirovinu kako to neki misle. Nastavit ću se baviti poduzetništvom i voditi privatni obrt kojeg nisam ni zatvarao. Bavim se izvozom dijelova od metala koje moje poduzeće proizvodi- rekao je Pleško, koji je do sredine prošle godine vodio i Županijsku organizaciju HDZ-a KZŽ, na čelu koje je od tada nesuđeni župan i aktualni načelnik općine Tuhelj Milivoj Škvorc.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook