Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorec koji je misteriozno nestao prije dva mjeseca pronađen živ i zdrav


Željko Horvat (37) iz Letovčana Tomaševečkog kod Klanjca, koji je nestao prije dva mjeseca u Njemačkoj pod vrlo neobičnim okolnostima, pronađen je živ i zdrav, doznaje Zagorje.com od izvora bliskog obitelji.

Podsjetimo, kao što smo izvijestili proteklog tjedna, Željko je boravio i radio u Düsseldorfu, no, u travnju je ostao bez posla te je javio svojim roditeljima da dolazi kući.

Posljednji put s roditeljima se čuo putem telefona 17. travnja ove godine. Otac ga je, naime, trebao dočekati u Zagrebu na kolodvoru kako bi ga odvezao doma, no u trenutku kad ga je u telefonskom razgovoru otac upitao u koliko sati stiže u Zagreb, Željko mu je odjednom ubrzano rekao da mora ići, odnosno, da mora prekinuti poziv i da će mu se javiti kasnije.

Potom je prekinuo poziv i od tada mu nema ni traga ni glasa, a obitelj je nestanak prijavila u Policijskoj postaji Klanjec 05. svibnja.

Isprva je njemačka policija ustvrdila da se Željko više ne nalazi na području Republike Njemačke, no, danas je stigla sretna vijest koja ih demantira.

Naime, Željko ima, ispostavilo se, prijavljeno boravište u sjevernonjemačkom gradu Hamburgu, a da je živ i zdrav doznalo se kada je u hrvatsko veleposlanstvo stigao kako bi zatražio putovnicu.

Budući da za boravak i putovanje na području EU nije potrebna putovnica, Željko očito planira na put izvan EU, no, to su samo nagađanja, budući da prema neslužbenim podacima kojima trenutno raspolažemo, policija još nije s njime obavila razgovor.

U svakom slučaju, ono što je jedino bitno u ovom trenutku jest da je pronađen te da je živ i zdrav.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook