Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski list slavi 6. rođendan

Najčitaniji zagorski tiskani medij koji sveobuhvatno prati događaje u našoj najzelinoj pokrajini slavi svoj šesti rođend


Najčitaniji zagorski tiskani medij koji sveobuhvatno prati događaje u našoj najzelinoj pokrajini slavi svoj šesti rođendan. Svi znaju da se radi o Zagorskom listu koji je svojim 314. brojem od ovog petka zašao u 7. godinu izlaženja.

Svečani ručak, koji se produžio do večere, održan je jučer za poslovne partnere Zagorskog lista u poznatom zabočkom restoranu Zaboky, a na kojemu se okupila poduzetnička i politička krema Zagorja predvođena županom Sinišom Hajdašem Dončićem i suprugom mu Martinom.

No, glavne zvijezde zabave bili su domaćinski bračni par : vlasnik Zagorskog lista Tihomir Borovčak Mufo i poznata televizijska novinarka Stela Borovčak Kolar, kojima su čestitke za uspješan rad tjednika stizale sa svih strana.

Raspoloženje je raslo iz sata u sat, a izvrstan štimung okrunila su „ 4 tenora“, članovi popularnog kvarteta Gubec.

Proslava obljetnice Zagorskog lista nastavlja se danas „ beach partyjem“ na Vodenom planetu Termi Tuhelj od 21 sat. Svi su pozvani, a veliku pogodnost kod kupnje ulazica imaju svi koji nabave zadnji broj Zagorcima omiljenog – Zagorskog lista.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook