Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagorski policajac Nikola pobijedio na popularnoj utrci 'Mala Holjevka'


Zagrebački atletski savez je u nedjelju, organizirao atletsku utrku ''Holjevka'' koja se trčala ulicama Grada Zagreba. Start utrke bio je na Mostu slobode, cilj na Bundeku, a ova utrka je i prvenstvo Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Policijski službenik Policijske uprave krapinsko-zagorske Nikola Štefanić bio je najbrži na ovogodišnjoj Maloj Holjevci, utrci na pet kilometara, a s vremenom 16:06 minuta bio je ukupni pobjednik ''Male Holjevke'', a također je pobjednik i prvenstva Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske u trčanju na pet kilometara.

Policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave krapinsko-zagorske Luka Špehar, Sandro Šlogar i Krunoslav Ivanušec također su ostvarili iznimne rezultate. Luka  Špehar bio je drugi, Sandro Šlogar peti, a Krunoslav Ivanušec osmi u kategoriji MUP-a.

Također su na utrci nastupili policijska službenica i policijski službenik, bračni par Dijana i Antonio Rihtar koji su također ostvarili odlične rezultate. Dijana je u kategoriji žena pripadnica MUP-a osvojila osmo mjesto, a Antonio u svojoj kategoriji 22. mjesto.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook