Prethodni članak
Sljedeći članak

Zagreb: Održana 18. Noć Zagoraca

Društvo Zagoraca Kaj iz Zagreba organiziralo je tradicionalnu Noć Zagoraca koja se održala po 18. put. Kongresna dvo


Društvo Zagoraca Kaj iz Zagreba organiziralo je tradicionalnu Noć Zagoraca koja se održala po 18. put. Kongresna dvorana Zagrebačkog velesajma bila je ispunjena do posljednjeg mjesta i zabava je mogla početi.

Iako su većinu dvorane ispunili Zagorci koji žive u Zagrebu, među gostima su bili i županica Vlasta Hubicki, predsjednica Županijske skupštine Sonja Borovčak, krapinski gradonačelnik Josip Horvat, nekoliko poznatih zagorskih gospodarstvenika i drugi.

Meštar ceremonije bio je Davor Dretar Drele, koji se kako je rekao pojavio zahvaljujući ljubaznosti supruge, koja ga je i pratila na fešti. Samu noć otvorio je predsjednik Društva Zagoraca, Stjepan Rusan. Prisutnima su se obratili i županica Hubicki, Sonja Borovčak te zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kojem se Drele zahvalio na pomoći pri organizaciji noći, tješeći ga uz to da ne bu trebal niš delati .

Pozdravljeni su zaslužni članovi za rad u Društvu, dok je Radek Brodarec primio poklon za dugogodišnju suradnju. U rekordnom roku nestalo je jela za koje se pobrinuo Favory iz Stubičke Slatine, a koje su svi pohvalili. Onda su se svi hitili na ples i tancali na veliko uz Fakine.

Nastupio je i Kvartet Gubec koji je još jednom svojim nastupom oduševio sve prisutne. Zanimljivo je da su u susjednoj dvorani svoju noć imali Slavonci, ali sigurni smo da Zagorcima nisu bili ni do koljena na plesnom podiju.

fofogalerija u pripremi

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook