Prethodni članak
Sljedeći članak

Žarko Tušek: "Ovo je početak kraja ove nesposobne SDP-ove vlasti"

U prostorijama HDZ-a Krapinsko – zagorske županije održana je konferencija za medije na temu: ''Rezultati izbora za EU parlament u KZŽ''.


U prostorijama HDZ-a Krapinsko – zagorske županije održana je konferencija za medije na temu: ''Rezultati izbora za EU parlament u KZŽ''.

Govornici na konferenciji bili su predsjednici dviju stranaka: Stanko Belina, predsjednik ZDS-a te Žarko Tušek, predsjednik ŽO HDZ-a Krapinsko – zagorske županije. Na početku svog izlaganja, dr. Belina se zahvalio svim biračima koji su svoj glas dali pobjedničkoj listi te istaknuo zadovoljstvo što je županijski rezultat na zavidnoj razini.

Belina je komentirao i ulogu HSS-a koji je na ovim izborima bio na strani desnog centra te izjavio kako je vrijeme da se ta suradnja očituje i na lokalnoj,županijskoj razini. Predsjednik zagorskog HDZ-a, Žarko Tušek, također se zahvalio svima koji su glasali za listu HDZ-a i koalicijskih partnera, ali i svima koji su svoj glas dali drugim strankama te time izvršili svoju građansku dužnost.

Tušek je naglasio kako, unatoč premoćnoj pobjedi HDZ-a u Krapinsko – zagorskoj županiji, nema mjesta nekoj euforiji jer je to samo potvrda konstantnog rada HDZ-a kako na lokalnoj, tako i na državnoj razini. Tušek je kritizirao aktualnu županijsku vlast na nedostatku odgovornosti, u vidu slijepe poslušnosti nacionalne vlasti, koja ne mari za interese Zagorja i koja nas uporno degradira. Svoj stav o toj neprihvatljivoj politici jasno su pokazali građani Krapinsko – zagorske županije na nedjeljnim izborima gdje je SDP doživio fijasko.

Također se osvrnuo i na rezultate Mjesnih odbora koji su se paralelno održavali u nekoliko sredina u kojima je također HDZ u velikoj većini slučajeva pobijedio. Tušek je za kraj naglasio kako je ovo početak kraja ove nesposobne SDP-ove vlasti te da slijede pobjede HDZ-a na predsjedničkim i na parlamentarnim izborima.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook