Prethodni članak
Sljedeći članak

Završava projekt “5000 diploma prijatelja šuma Krapinsko-zagorske županije“

Povodom obilježavanja Međunarodne godine šuma, u Gradskoj knjižnici u Zaboku, održat će se izložba fotografija pod naziv


Povodom obilježavanja Međunarodne godine šuma, u Gradskoj knjižnici u Zaboku, održat će se izložba fotografija pod nazivom „ŠUMSKA ZRNCA – 10x“, a čija je autorica Jolanda Vincelj.

U sklopu izložbe završit će se i projekt “5000 diploma prijatelja šuma Krapinsko-zagorske županije“. Spomenuti projekt, čiji je cilj bio podizanje svijesti o značenju, ulozi i obvezi očuvanja šuma, uspješno je priveden kraju sa skupljenih 5255 diploma „Malih prijatelja šume“. U projektu su sudjelovali učenici osnovnih škola od 4. do 8. razreda s područja cijele županije, a pet škola s najvećim odazivom učenika bit će nagrađeno poklon paketima. Najuspješnijima će priznanja i poklon pakete uručiti župan, Siniša Hajdaš Dončić.

Otvorenje izložbe i proglašenje najuspješnijih sudionika kviza malih prijatelja šuma održat će se 4. svibnja 2011., s početkom u 9 sati u Gradskoj knjižnici u Zaboku. Otvorenje izložbe će uveličati ravnatelji OŠ Ljudevit Gaj Mihovljan, OŠ Pavla Štoosa Kraljevec na Sutli, OŠ Gornje Jesenje, OŠ Augusta Cesarca Krapina, OŠ Oroslavje gdje će im biti urečene nagrade, a posebna nagrada bit će dodijeljena OŠ pri Bolnici Kr. Toplice.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook