Prethodni članak
Sljedeći članak

Zbog hladnoće i snijega policija imala manje posla

Prošlog tjedna na području Policijske uprave krapinsko-zagorske zabilježeno je 11 kaznenih djela, od čega 5 krađa, 3 teške krađe, jedno uništenje i oštećenje tuđe stvari, jedno izigravanja zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude i jedno razbojništvo.


Policija je podnijela 8 prekršaja zbog obiteljskog nasilja, te četiri zbog narušavanja javnog reda i mira. Na prometnicama Krapinsko-zagorske županije evidentirano je 16 prometnih nesreća. Sedam nesreća bilo je s lakše povrijeđenim osobama, a devet ih je prošlo s materijalnom štetom.

Dva sudionika prometnih nesreća bila su pod utjecajem alkohola. Policijski službenici su prošlog tjedna evidentirali 105 prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama od čega se 20 prekršaja odnosi na nepropisnu brzinu, 18 prekršaja nepostupanje po prometnom znaku, osam na upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola, 6 prekršaja zbog neregistriranog vozila; istek prometne dozvole, četiri prekršaja zbog nekorištenja pojasa, te dva prekršaja upravljanje vozilom pod zabranom.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook