Prethodni članak
Sljedeći članak

Zbog radova se zatvara jedna od najprometnijih avenija u Zagrebu


Jedna od najprometnijih novozagrebačkih ulica, Avenija Dubrovnik, zbog radova na uređenju kolnika zatvorit će se za sav promet, obavještava zagreb info.

Radovi koji su počeli u utorak odvijaju se u više faza. Kroz južni kolnik, od Ulice Siget do Avenije Većeslava Holjevca, od prošlog utorka pa do ponedjeljka 8. kolovoza do 4 sata prometuje se prema privremenoj regulaciji prometa.

Za vrijeme radova, zavisno od njihove dinamike radova, onemogućen je izlaz iz smjera Froudove i Resselove ulice na Aveniju Dubrovnik.

U sljedećoj fazi radova, koja zavisi o njihovoj dinamici, kompletan kolnik Avenije Dubrovnik na dijelu od Ulice Siget do Ulice Većeslava Holjevca bit će zatvoren za sav promet.

Iz Grada Zagreba kažu da će o točnom datumu i obilaznim pravcima pravodobno obavijestiti javnost. Kako doznaje Jutarnji list, posljednja faza radova trebala bi potrajati tjedan dana, od 1. kolovoza u 7 sati do 8. kolovoza u 4 sata, javlja zagreb info.

“Za vrijeme navedenih radova promet će se odvijati, prema privremeno postavljenoj regulaciji. Sugrađane upozoravamo na moguće poteškoće u prometu te molimo za strpljenje i razumijevanje”, kažu iz Grada Zagreba.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook