Prethodni članak
Sljedeći članak

Zbog velikog interesa 'Prostoručno!' ponovo igra u Oroslavju, požurite po karte!


Nakon izvrsne premijere za koju se tražila karta više, Ausvinkl Teatar najavio je još jednu izvedbu predstave 'Prostoručno!', koja je oduševila publiku u prepunom Domu kulture prije nešto više od mjesec dana.

Radi se o prvijencu ovog oroslavskog teatra, koji je uspio izazvati veliko interes publike za jednom izuzetno humorističnom kazališnom predstavom sa simpatičnim likovima, koji su osvojili 'na prvo gledanje'.

U predstavi glume Mladen Šakoronja, Franjo Ordanić, Vlado Šuk i Martina Mirt -  Ordanić, ujedno I autorica teksta. Glavni likovi su pater familijas Martin, njegova kćer Helena i zet Boris te guru, life coach i iscjelitelj Greg, a predstava prati svakodnevicu jedne ugledne zagrebačke obitelji.

Želite li se dobro nasmijati, ali i povući pouku iz ovog kazališnog komada, požurite po svoje ulaznice. Potaknuti upitima I velikim interesom, Ausvinkl Teatar odlučio je još jednom počasiti publiku. Stoga je ulaz na predstavu, u subotu, 8. Lipnja u 20 sati U Domu kulture u Oroslavju besplatan. No, potrebno je podići karte, i to u Turističkoj zajednici I Gradskoj knjižnici.

 

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook