Prethodni članak
Sljedeći članak

Županica posjetila Dubrovačku županiju

Županica Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki jučer je sudjelovala zajedno s 150 župljana Marije Bistrice i prijat


Županica Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki jučer je sudjelovala zajedno s 150 župljana Marije Bistrice i prijatelja Svetišta Majke božje Bistričke na Drugom korizmenom hodočašću Bistričke župe i svetišta.


U sklopu hodočašća obišli su Sinj, Trogir, Boku Kotorsku, Dubrovnik i Svetište Majke božje Lurdske u Vepricu pokraj Makarske.
Tijekom današnjeg posjeta Dubrovniku, Mira Buconić, županica Dubrovačko-neretvanske županije zajedno sa svojim zamjenicima Miše Galjufom i Ivom Karamatićem, te Ivo Mujom, pročelnikom za društvene djelatnosti primila je Vlastu Hubicki, županicu Krapinsko-zagorske županije i Zlatka Korena, rektora Svetišta Majke božje Bistričke.

Dubrovačko-neretvanska županija iskazala je velik interes za našu nedavno izdanu brošuru Zaštićene prirodne vrijednosti Krapinsko-zagorske županije – Vodič kroz prirodu, za prvi Županijski vodič za osobe s invaliditetom Krapinsko-zagorske županije te za monografiju naže Županije koja će biti prezentirana na Dan Krapinsko-zagorske županije 23. travnja ove godine.

Prilikom tog susreta županica Vlasta Hubicki pozvala je županicu Dubrovačke-neretvanske županije, s kojom već imamo potpisan ugovor o suradnji, u posjet na Dan Krapinsko-zagorske županije.

Također je županica Vlasta Hubicki predložila suradnju u turističkom pogledu, tj. povezivanje sjevera i juga na način da bi se za turiste koji dođu u Dubrovačku-neretvansku županiju organizirali jednodnevni izleti u Krapinsko-zagorsku županiju.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook