Prethodni članak
Sljedeći članak

Županija na Interfilmu u Berlinu

Predstavljanje kulturne i turističke ponude Krapinsko-zagorske županije na 23. po redu Interfilmu u Berlinu , najprestiž


Predstavljanje kulturne i turističke ponude Krapinsko-zagorske županije na 23. po redu Interfilmu u Berlinu , najprestižnijem međunarodnom festivalu kratkometražnog filma koji ove godine traje od 6. do 11. studenoga, bila je tema danas održane pressice u Krapini, na kojoj su govorili županica Sonja Borovčak, direktor Zare – koordinatora ove prezentacije –Siniša Hajdaš Dončić, potom direktorica Termi Tuhelj, Ivana Kolar i Ernest Svažić, predstavnik Termi Jezerčica.


Naime, na Interfilmu – čije projekcije dnevno posjećuje oko 10.000 gledatelja – svake se godine predstavlja jedna svjetska regija, a zahvaljujući Tabor Film Festivalu ove godine tu prigodu ima naša Županija. Zajedničkim marketinškim nastupom Županije, Zare, Muzeja Hrvatskog zagorja, Gokula i Termi Jezerčica i Tuhelj još će se jednom prikazati važnost prožimanja kulture i turizma, a time i gospodarstva uopće.

Ponuda kulinarskih specijaliteta i naša vina kušat će se na uvodnoj i završnoj večeri, predstavnici termi – uz pomoć Veleposlanstva Republike Hrvatske u Njemačkoj – imaju dogovorene poslovne susrete s najvećim turoperaterima, a dodajmo još da će se u okviru specjalnog programa ove predstaviti 8 filmova Tabor Film Festivala.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook