Bez pobjednika– odličan poziv navijačima za subotnji derbi!

Zagorec u prijateljskoj utakmici ugostio Hrvatski Dragovoljac

HRVD-ZAG (5).JPG

Krapinski Zagorec je na svom terenu odigrao prijateljski susret s hrvatskim prvoligašem – Hrvatski dragovoljac i nakon zanimljive i dobre utakmice susret je završio bez pobjednika – 2:2.

Bila je to odlična uvertira za krapinskog treće ligaša jer u subotu ga očekuje  derbi susret sa trećeplasiranim klubom III. HNL Središte – Lučko.  Oba sastava prikazala su dobru igru iako smo dojma da je za nijansu bolji bio treće ligaš iz Krapine. To se pokazalo već u 23 minuti susreta kada je Bračević probio desnu stranu obrane Hrvatskog dragovoljca te uputio oštru povratnu loptu na visinu od desetak metara od gola gostiju na koju je natrčao Hoić i snažnim udarcem zakucao loptu pod gredu. Neobranjivo.

Nakon ovog vodstva domaćina prilike i poluprilike su se izmjenjivale pred oba gola da bi prvoligaš iz Zagreba u 41 minuti preko Karla Perića izjednačio rezultat te se tim rezultatom i otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu ista slika – Zagorec za nijansu opasniji i konkretniji te je već u 51 minuti preko Smrekara došao u vodstvo od 2:1.  Ovaj gol je malo pokrenuo Hrvatski dragovoljac te je pokušao doći do izjednačenja ali je obrana Zagorca odlično branila svoj gol da bi ipak u 78 minuti Leo Perić iskoristio priliku i izjednačio na 2:2.

Do kraja susreta još je bilo nekoliko poluprilika i prilika (jedanaesterac za Zagorec nad Smrekarom ? op.a.) ali se rezultat nije mijenjao do posljednjeg zvižduka suca Nikole Kožara te je na semaforu ostalo zapisano – Zagorec 2. Hrvatski dragovoljac 2.

Vjerujem da je ovaj susret bila dobra pozivnica za subotnji derbi protiv Lučkog te da će tribine stadiona u Krapini biti lijepo popunjene.

KRAPINA: ŠRC Podgora. Gledatelja: 80. Suci: Kožar, Petriško, Borošak.

ZAGOREC –HRVATSKI DRAGOVOLJAC2:2 (1:1)

STRIJELCI: 1:0 Hoić 23'; 1:1 K. Perić 41'; 2:1 Smrekar 51'; 2:2 L. Perić 78'

ZAGOREC: Bruči, Landripet, Kovačić, Grgić, Vučemilović – Vranjić, Majcenić, Braun, Bračević, Camara, Smrekar, Hoić.(još su igrali: Vinceljak, Petrović, Ružak, Topolovec, Brčić, Strabić, Mlinarić, Ranogajec, Krizmanić). TRENER: Damir Milinović

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Marić, Markovina, Braut, Franić, Vulkić, Turković, Kukoč, Cvetković, Frigan, K. Perić, Kuleš.( još su igrali: M. Perić, L. Perić, Galešić, Bašić, Majstorović, Hodža, Smolčić, Čirjak). TRENER: Dragan Tadić