Blato svladalo Tondach u generalki

Autor el

Tondach poveo, ali izgubio

1645378211208.jpg

Nogometaši Tondacha iz Bedekovčine odigrali su i posljednju pripremnu utakmicu pred nastavak sezone, koji za njih počinje već u subotu, zagorskim derbijem u zaostaloj utakmici kod Straže. Generalka je odigrana kod Blata.

Tondach je krenuo odlično, poveo preko Boronjeka i imao još barem pet prilika koje je teže promašiti nego zabiti, ali na kraju Boronjekov je gol ostao jedini u mreži domaćina, koji su okrenuli rezultat. Najprije je za 1:1 zabio Jurišić, da bi potom Tudjek i Elez donijeli 3:1 pobjedu Blatu.

Sada se ekipa iz Bedekovčina okreće velikom derbiju u Humu na Sutli koji i te kako može utjecati na početnu poziciju pred početak proljetnog dijela, jer npr. Tondach pobjedom može sa 12. skočiti na 8. mjeszo.

Prijateljska utakmica: Blato

Blato – Tondach 3:1 (Jurišić, Tudjek, Elez/Boronjek)

TONDACH: Družinec, Kralj, Hendija, Gredelj, Frančina, Borovčak, Horvat, Jurina, Frtalj, Merlin, Boronjek; još su igrali Voloder, Jagarčec, Filipec, Bartolec, Tenšek; TRENER: Drago Bartolić

BLATO: Turčić, Eterović, Tonković, Lipovac, Čagalj, Suden, Knežević, Jurišić, Šupe, Debeljak, Ćavar; još su igrali: Kvakan, Mudronja, Frklić, Tudjek, Elez, Kramarić, Međugorac, Wane; TRENER: Mladen Muškovac

 

(Elvis Lacković)