Četrnaest odličja za Zmaj

Autor tz

U Karlovcu održan Europski kickboxing kup "Wako"

Četrnaest odličja za Zmaj

Iza članova KBK Zmaj iz Bedekovčine uspješan je nastup na Europskom kupu "Wako" u Karlovcu. Članovi ovog kluba osvojili su ukupno četrnaest odličja, od čega dva zlatnog, pet srebrnog i sedam bronačnog sjaja.
Zlatnu medalju u pointfighitngu u disciplini do 27 kg u kategoriji djeca- početnici osvojio je Luka Sovec kojemu je ovo bilo prvo službeno natjecanje. Luka je ujedno došao i do bronce u kategoriji do 30 kg, također u početničkoj konkurenciji. Do srebra su stigli Karla Ptičar u konkurenciji mlađe kadetkinje početnici u kategoriji do 47 kg, Karlo Baša u konkurenciji mlađi kadeti početnici u kategoriji +47 kg i Marija Antoaneta Hranić u konkurenciji kadetkinje-početnice u kategoriji do 55 kg.
U light contactu Karla Ptičar bila je zlatna u konkurenciji mlađih kadetkinja u kategoriji do 47 kg, dok je u konkurenciji kadetkinje-početnice u istoj kategoriji bila srebrna. Do bronce su stigli Karlo Baša u konkurenciji mlađih kadeta u kategoriji +47 kg i Ana Sovec u konkurencij seniorki u kategoriji do 50 kg.
U disciplini kick-light Zmaj je osvojio četiri bronce. Kod mlađh kadeta brončani je bio Karlo Baša u kategoriji +47 kg, kod starijih kadetkinja Marija Antoaneta Hranić u kategoriji do 55 kg, kod seniorki Ana Sovec u kategoriji do 50 kg, a kod seniora Stjepan Sedak u kategoriji do 63 kg.

Dvije bronce za Ninju

Na Europskom kupu Wako nastupila je i ekipa Ninja iz Zaboka koja se kući vratila s dvije bronce. Ždrijebom su ih osvojili Julijan Vukić i Dario Glogoški. Dobar dojam ostavila je i Leona Bartolin, no ona je nažalost ostala bez medalje.