Cup Zagorja-Memorijal Rudolfa Mraza: Odigrane utakmice osmine finala za veterane

Autor Zagorje.com

Jučer su odigrane utakmice osmine finala veterana na tradicionalnom dvoranskom malonogometnom Cupu Zagorja za registrirane klubove, Memorijalu Rudolfa Mraza, koji se igra u dvorani zabočke osnovne škole

  veterani zagorec kr.jpg

Jučer su odigrane utakmice osmine finala veterana na tradicionalnom dvoranskom malonogometnom Cupu Zagorja za registrirane klubove, Memorijalu Rudolfa Mraza, koji se igra u dvorani zabočke osnovne škole.

Rezultati:

Mladost Zabok, prva ekipa – Stubica 5 : 2
Radoboj – Desinić 7 : 3
Zagorec VT – Hrvatsko zagorje 2 : 4
Toplice – Vatrogasac 0 : 6
Pregrada- Oroslavje 2 : 4
Jedinstvo – Omladinac 13 : 2
Mladost Zabok, druga ekipa – Tondach 4 : 7
Zagorec Krapina – Inkop 14 : 1

Utakmice četvrtfinala igraju se sutra a sastaju se: Mladost Zabok i Radoboj, Hrvatsko – zagorje i Vatrogasac, Oroslavje i Jedinstvo, te Tondach i Zagorec Krapina.

Danas se, od 17 sati, igraju utakmice osmine finala seniora. Sastaju se: Jedinstvo i Mladost MB, Tondach i Zagorec Krapina, Gaj i Rudar Dubrava Zabočka, Klanjec i Pregrada, Sloga i Mladost Zabok, Stubica i Straža, Toplice i Oroslavje, te Radoboj i Vatrogasac.

Sutra se igraju utakmice četvrtfinala i u veteranskoj i u seniorskoj konkurenciji, a polufinalne utakmice, finale, te utakmica za treće mjesto igraju se u nedjelju od 14 i 30.