Dado Pršo posjetio ljetni kamp HNS-a u Termama Tuhelj

Autor

Proslavljeni hrvatski reprezentativac Dado Pršo posjetio je jučer ljetni kamp HNS-a koji ove godine broji više od stotin

p_606256dado_prso.jpg
Proslavljeni hrvatski reprezentativac Dado Pršo posjetio je jučer ljetni kamp HNS-a koji ove godine broji više od stotinu i dvadeset polaznika...



Tradicionalni ljetni kamp HNS-a za mlađe uzrasne kategorije i ove se godine održava u Tuheljskim toplicama prema rasporedu; U -15 i U-16 od 22. do 29. srpnja, U-17 od 27. srpnja do 5. kolovoza i U-19 od 2. do 13. kolovoza.

Kamp broji preko stotinu i dvadeset polaznika koje vode izbornici mladih selekcija Ivan Gudelj, Marijan Brnčić i Stanislav Vugrinec zajedno sa klupskim trenerima i predstavnicima Županijskih saveza. Sukladno planu i programu aktivnosti najmlađe selekcije U-15 i U-16 nakon uspješnog sudjelovanja danas napuštaju kamp, a za najstariju, U-19 selekciju, koja u kamp stiže 2. kolovoza, pozvano je 26 igrača iz Hrvatske i 6 iz inozemstva.

Kao zanimljivost napomenimo kako je ove godine bitno povećana nazočnost i sudjelovanje zdravstvene službe. Dr. Tomislav Vlahović je koordinator liječničkog tima, a u radu kampa sudjeluju liječnici Boban Dangubić iz Rijeke, Milivoj Belamarić iz Splita, zatim Saša Srića, Hrvoje Šušković, Ivan Cvjetko, Mislav Rakić i Pero Martinac iz Zagreba te Nino Brajković iz Šibenika.

Svakako najzanimljiviji događaj tijekom jučerašnjeg dana bio je posjet proslavljenog hrvatskog reprezentativca i polaznika Akademije HNS-a Dade Prše koji je pomno pratio treninge mladih selekcija te se čitav dan druži.