Do 4.7. traju prijave za turnir u Lugu Zabočkom 

Pobjednička močmad - Vrh.jpg

I ovog će se srpnja, točnije u nedjelju  7. srpnja u s početkom u 9,30 sati na travnatom igralištu u Hum Lugu u organizacije vrijedne domaće udruge Lug sport održati malonogometni turnir pod imenom „Lug zabočki“.

Ovaj turnir je zasigurno među najbolje organiziranim turnirima u Hrvatskom zagorju, a i puno šire. Ove godine kotizacija za momčad iznosi 100 eura, a nagrade su više nego bogate. Prvoplasirana momčad dobit će novčanu nagradu od 1.000 eura i pehar, drugoplasirana 600 eura i pehar, trećeplasirana 300 eura i pehar, dok će četvrtoplasirana momčad povratiti kotizaciju od 100 eura, ali će biti bogatija za pehar. Posebno će biti nagrađeni i najbolji pojedinci turnira. 

Broj momčadi je ograničen na 24, pa svi zainteresirani trebaju požuriti da budu sigurni u nastup na turniru. Prijave traju do 4. srpnja do 20 sati, kada će se u popularnoj „Lugarnici“ pokraj samog travnatog igrališta izvući parovi i skupine turnira. Domaćin je osigurao bogatu ponudu hrane i pića, ali i zanimljiv zabavni program pa će tako od 16 sati sve nazočne na turniru zabavljati tamburaški sastav Brajde. 

Dodatne informacije o turniru mogu se dobiti na broj mobitela 098/1790-080 ili upitom na mail: [email protected] .

Podsjetimo, prošle je godine turnir osvojila momčad Vrh nakon uzbudiljvog finala u kojem je s 2:1 savladano Graditeljstvo Merkaš. Treće mjesto osvojila je Niskogradnja Zajec Špičkovina. Pobjednička momčad Vrha u svojim je redovima imala i najboljeg igrača Darka Šimunića, kao i vratara Stjepana Borovca, dok je najbolji strijelac turnira bio Ivan Krog iz Vatrogasca. Bit će zanimljivo vidjeti tko će ih naslijediti ove sezone, a možda i neki od njih ponovno osvoje nagrade.