Dodijeljene su nagrade najboljim zagorskim sportašima

Autor

Dražen Dinjar
Dodijeljene su nagrade najboljim zagorskim sportašima, sportskim klubovima i sportskim djelatnicima u pro

drazen_dinjar.jpg

Dražen Dinjar

Dodijeljene su nagrade najboljim zagorskim sportašima, sportskim klubovima i sportskim djelatnicima u prošloj godini. Izborno povjerenstvo Športske zajednice Krapinsko–zagorske županije za najbolju sportašicu u prošloj godini izabralo je Kristinu Blažinić, igračicu rukometnog kluba Zagorec Krapina, dok je najbolji zagorski sportaš maratonac Dražen Dinjar.

Najbolja muška ekipa je malonogometni klub Renault Auto Krešo iz Krapine, a najbolja ženska rukometni klub Zagorec. Nagradu za životno djelo dobili su Rudolf Mraz, posthumno i Ivan Kvež. Priznanja su dodijeljena i u više drugih kategorija. Među mlađim sportašima, u dobi od 14 do 18 godina nagrađeni su Jurica Veverec (Skijaški savez) i Marija Lukina (triatlon klub Hidraulika Kurelja).

U kategoriji perspektivnih mladih sportaša priznanja su dobili Dominik Dugorepec, Mislav Celjak i Emanuel Egredžija, te Yvonne Mrzljak, Ana Frinčić i Lucija Karajica. Proglašeni su i najbolji mladi sportaši koji se natječu izvan županije, a među njima su Marko Kolar i Saša Tršinski. Kao promicatelji zagorskog sporta priznanja su dobili Karla Popović i Mihael Vukić.