Dva poraza Mladosti

Nogometaši zabočke Mladosti ovaj su tjedan odigrali dva pripremna ogleda

Dva poraza Mladosti

ZABOK - Nogometaši zabočke Mladosti dva puta su ovaj tjedan poraženi u priprmenim ogledima pred nadolazeću sezonu u IV. NL-središte podskupina A. Prvo su poraženi od Španskog s 2:1, a potom od Sesvetskog Kraljevca rezultatom 3:0. Iako je svaki poraz neugodan, trener Zubić nije zabrinut. Protiv Španskog je koristio usluge 22 igrača i to na taj način da je u dva poluvremena izveo dvije različite momčadi. U utakmicu protiv Sesvetskog Kraljevca Mladost je ušla bez čak osam igrača, od čega dva vratara, pa poraz i ne čudi. Najviše se za sada osjeća odlazak Tarlea, koji bi se ubrzo trebao priključiti momčadi.
-Obje utakmice poslužile su svrsi. Protiv Španskog imali smo priliku kakve su čije mogućnosti i tko može kvalitetno odraditi utakmice četvrtog ranga. Protiv Sesvetskog Kraljevca imali smo dosta problema sa sastavljanem sastavu, pa je i rezultat bio takav kakav je. Nadam se da ćemo se ekipirati do srijede kada nas u 18 sati u Španskom očekuje ogled protiv Trešnjevke, koji će nam puno toga otkriti, a onda već u nedjelju na Pongračevom igramo protiv Šparta Elektre - izjavio nam je trener Mladosti, Ivan Zubić.

MLADOST - ŠPANSKO 2:1 (Strijelac za Mladost Poljak)
MLADOST: Martinec, Ocvirek, Prtenjak, Turk, Kotarski, Poljak, Poslek, Tumpić, Koletić, Hrastisnki, Brezak. DRUGO POLUVRIJEME: Hanžek, Kahlina, Pavić, Žugec, Vedriš, Šoštar, Tisanić, Lasić, Črnjević, Vojaković, Iskrić. TRENER: Ivan Zubić.

SESVETSKI KRALJEVEC - MLADOST 3:0
MLADOST: Hanžek, Hrastinski, Deak, Pavić, Tisanić, Poljak, Šoštar, Tisanić, Vojaković, Koletić, Krajačić. JOŠ SU IGRALI: Leško, Žugec, Prtenjak, Ocvirek, Kahlina, Črnjević, Lasić, Brezak. TRENER: Ivan Zubić