Dva poraza uz gol-razliku 11:1

Autor tz

U proteklom tjednu zabočka Mladost odigrala je dvije pripremne utakmice

U proteklom tjednu zabočka Mladost odigrala je dvije pripremne utakmice

U proteklom tjednu zabočka Mladost odigrala je dvije pripremne utakmice. Prvo je u srijedu protiv trećeligaša Ponikvi dožvijela poraz od 7:0, a potom je u Meštrici izgubila od također trećeligaša Lukavca izgubila rezultatom 4:1.
Težak poraz od Ponikvi stigao je sredinom tjedna nakon teškog treninga, no bila je to utakmica iz koje treba izvući pouke i što prije ju zaboraviti.
Iako su Zabočani od Lukavca uvjerljivo poraženi sa 4:1, bila je to utakmica u kojoj su mogli i bolje proći. Poveli su pogotkom Turka u 20. minuti, a do poluvremena je moglo biti i 0:2, no udarac Iskrića glavom zaustavila je greda. U nastavku su domaći do 65. preokrenuli golovima Sedlačeka, no priliku za poravnanje propustio je Poljak iz kaznenog udarca, točnije njegov udarac zaustavila je vratnica. Kazna je stigla u 73. minuti kada je s "bijele točke" pogodio Althaller, a konačnih 4:1 svojim trećim pogotkom postavio je Sedlaček.
Zabočani bi ovog tjedna trebali odigrati "generalku" pred prvenstvo protiv Studentskog grada.

LUKAVEC - MLADOST Z 4:1
STRIJELCI: 0:1 – Turk (20), 1:1 – Sedlaček (47), 2:1 – Sedlaček (65), 3:1 – Althaller (73 – 11m), 4:1 – Sedlaček (80).
LUKAVEC: Luter, Marijan Grdenić, Bilić, Radulović, Gudelj, Marko Grdenić, Borković, Valentinčić, Cimeša, Sedlaček, Althaller (još su igrali: Eremija, Cvetko, Bogadi, Žitković, Pavišić). TRENER: Slaven Batovanja
MLADOST: Mihovilić, Pavić, Kotarski, Vedriš, Žugec, Turk, Šoštar, Poljak, Koletić, Vojaković, Iskrić (još su igrali: Hrastinski, Bezjak, Prtenjak, Krajačić, Brezak, Tisanić, Tumpić, Martinec). TRENER: Ivan Zubić