Dvije pobjede Gaja u pripremnim ogledima

Uspješan pripremni tjedan za momčad Gaja

Dvije pobjede Gaja u pripremnim ogledima

MAČE - Nakon uvodnog poraza od Varteksa, Gaj je uhvatio dobar ritam. Prvo su nogometaši trećeligaša iz Mača u srijedu pobijedili Savu Strmec sa 4:2, a potom i Dugo Selo rezultatom 3:1 na njegovom travnjaku. Sasvi je sigurno jače odjeknula pobjeda protiv Dugog Sela, drugoplasirane momčad III. HNL-središte i velikog konkurenta Gaju za prve tri pozicije, koje osiguravaju ostanak u trećem rangu.
Protiv Save Strmec Gaj je dva puta bio u rezultatskom manjku, nakon individualnih pogrešaka, a u nastavku je ulaskom raspoloženog Starjačkog kreiran preokret i zaslužena pobjeda igrača Vlade Tuwega.
Slično je bilo i u Dugom Selu koje je povelo s 1:0, no sve ostalo je bilo na strani Gaja koji je mogao i uvjerljivije slaviti.
-Moram biti zadovoljan s obje utakmice. Sava Strmec nam je stigla nakon teškog kondicijskog treninga u utorak, pa su noge bile "teške", no ipak smo opravdali status favorita. Dosta je živosti u našu igru u toj utakmici unio Starjački. Protiv Dugog Sela nakon primljenog pogotka preuzeli smo inicijativu i pokazali se kao bolja momčad, što me posebno veseli - izjavio nam je Tuweg.
Zbog bolesti u momčadi još uvijek nema kapetana Postonjskog, no očekuje se da će se i on uskoro pridružiti momčadi, što će svakako donijeti dimenziju više.
Ovaj tjedan Gaj čekaju dva pripremna ogleda. Prvo u srijedu u Prečkom u 20 sati igraju protiv Vrapča, a potom u nedjelju u 10 sati na istom mjestu dočekuju Lučko.

GAJ MAČE - SAVA STRMEC 4:2 (Strijelci za Gaj: Starjački 2, Haramustek, Deak)
GAJ MAČE: Bobinec, Deak, Krpanec, Vukadin, Sambol, Šinko, Brlečić, Josipović, Cvrtila, Haramustek, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Starjački, Hadžić, Čehulić, Krznar, Kotarski, T. Benčić, M. Benčić. TRENER: Vladimir Tuweg

DUGO SELO - GAJ MAČE 1:3 (Strijelci za Gaj: Krznar, Haramustek, T. Benčić)
GAJ MAČE: Bobinec, Deak, M. Benčić, Sambol, Vukadin, Josipović, Brlečić, Krznar, Cvrtila, Haramustek, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Čehulić, T. Benčić, Krpanec, Kotarski, Širko. TRENER: Vladimir Tuweg