Gaj i Golubovec remizirali u zanimljivoj pripremnoj utakmici

Šest golova u ogledu trećeligaša i četvrtoligaša

Gaj i Golubovec remizirali u zanimljivoj pripremnoj utakmici

Zanimljivija je bila pripremna utakmica Gaja protiv Golubovca u koju su obje momčadi ušle bez 6 standarnih igrača. Gaj je na poluvremenu imao vodstvo od 1:0, da bi se u uvodnih deset minuta nastavka golovima Haramusteka i Brlečića to vodstvo "podebljalo" na 3:0. Ulaskom igrača s klupe Golubovec je došao do daha i u samoj je završnici kreirao preokret i to u samo pet minuta. Prvo je pogodio Martin Bobek u 85. minuti, tri minute kasnije na 3:2 smanjio je Robert Kuharić, da bi Vujica u zadnjoj minuti s "bijele točke" postavio konačnih 3:3.

GAJ MAČE - GOLUBOVEC 3:3
STRIJELCI: 1:0 T. Benčić 5', 2:0 Haramustek 50', 3:0 Brlečić 55', 3:1 Mat. Bobek 85', 3:2 R. Kuharić, 3:3 Vujica 90' (11m).
GAJ MAČE: Strahonja, T. Benčić, Vukadin, Sambol, M. Benčić, Šinko, Brlečić, Josipović, Haramustek, Kotarski, Šaban. JOŠ SU IGRALI: Krpanec, Koščak, Krznar, Mutak, Čehulić. TRENER: Vladimir Tuweg.
GOLUBOVEC: Škvorc, Vinceljak, Mar. Bobek (3' Leško), K. Kuharić, Sokolić, N. Bobek, D. Bobek, Mat. Bobek, Vujica, Vukić, R. Kuharić. TRENER: Tomislav Škudar