KOŠARKAŠKI SPEKTAKL: Zabok danas dočekuje Zadar, aktualnog prvaka Hrvatske

KK ZABOK.jpg

U petak 4.10. pred kamerama MAX Sport TV-a Zabok će u Gradskoj sportskoj dvorani u Zaboku u 20,10 sati dočekati Zadar, trenutno najbolju hrvatsku košarkašku momčad. 


Iako je Zadrane na kraju prošle sezone napustio njihov najbolji igrač Luka Božić, njihova momčad i dalje je favorit za osvajanje naslova prvaka Hrvatske. 


Aktualni prvaci Hrvatske silovito se krenuli u FAVBET Premijer ligu s i više nego uvjerljivom pobjedom protiv Alkara od 47 koševa razlike (94:47). Predvodio ih je s 18 koševa (75% šuta) Domagoj Proleta, Krševan Klarica pridružio je 14, kao i Vladimir Mihailović, dok je Amar Gegić za 16 minuta upisao 13 koševa. 


Trener Jusup cijelu je utakmicu odmarao Ramljaka, a smanjenu minutažu imali su i Žganec i Mazalin, vrlo važni igrači momčadi Danijela Jusupa. Gosti su odličan favorit, no sigurno smo da se Zabok neće samo tako lako predati. Zabočki žuti puni su samopouzdanja nakon pobjede u drami u gostima kod Dinama.

Upitan je nastup Tomasa i Rajčića, no sigurni smo da će igrači Ivana Tomasa dati sve da namuče i pokušaju iznenaditi Zadar. Za to će im itekako trebati i pomoć publike koja, nadamo se, neće izostati. 


Parovi 2. kola: 


ZABOK – Zadar (petak 4.10. u 20,10 sati MAX Sport TV)
Kvarner 2010 – Alkar
Dubrava – Dinamo Zagreb
Vrijednosnice Osijek – Šibenka
Cibona – Cedevita junior
Split - Dubrovnik

NAjčitanije