Mladost i dalje prva, uvjerljiva pobjeda Tondacha

Autor

U derbiju kola Mladost iz Zaboka na svom je terenu savladala vrlo čvrstu momčad ZET-a rezultatom 2:0. Mrežu tramvajaca

p_561411P1010177.JPG
U derbiju kola Mladost iz Zaboka na svom je terenu savladala vrlo čvrstu momčad ZET-a rezultatom 2:0. Mrežu tramvajaca načeo je Horvatek u posljednjoj minuti prvog poluvremena. Početkom drugog Ladan zabija za 2:0. U Bedekovčini je Tondach s uvjerljivih 5:0 pobjedio Kustošiju. Klanjec je protiv Dubrave odigrao 1:1 i osvojio vrijedan bod.

Zagorec je u Krapini poražen od Ogulina 1:0, a Inkop je poražen na gostovanju kod Tekstilca 4:0.
Trnje je iznenadilo Špansko u Španskom pobjedom od 2:1, a u Stenjevcu su Ponikve i Ilovac odigrali utakmicu bez golova.
Sutra još igraju Sloga Gredelj i Trešnjevka.

U poretku nakon 9 kola i dalje vodi Mladost s 20 osvojenih bodova. Bod manje ima Trnje. Tekstilac i Ilovac imajo po 16 bodova. ZET na 5. i Sloga Gredelj na 6. mjestu imaju po 15 bodova, ali sloga ima utakmicu manje. Sedmi Ogulin i 8. Tondach imaju po 14 bodova. Zagorec je na 12. mjestu s 9 bodova. Klanjec ima bod manje i zauzima 13. mjesto, dok je Inkop ponovno pao na posljednje mjesto sa 7 bodova.

Slijedeći vikend igra se jedan zagorski derbi. U Zaboku kod Mladosti gostuje Tondach. Zagorec gostuje kod Trnja. Inkop dočekuje Slogu Gredelj, a Klanjec Tekstilca Ravnice. Još se sastaju ZET i Trešnjevka, Ogulin i Ponikve, Ilovac i Dubrava te Kustošija i Špansko.