Mladost uvjerljiva protiv Blata

7. kolo IV. NL-središte Zagreb-skupina A, MLADOST ZABOK – Blato 4:0 (1:0)

MB5.JPG

Nogometaši Mladosti ostvarili su uvjerljivu pobjedu protiv Blata od 4:0 u 7. kolu IV. NL-središte Zagreb-skupina.

Gosti su se dobro držali prvi dio, no u nastavku je došla do izražaja kvaliteta Zabočana koji su na kraju zasluženo visoko slavili. Prva opasna situacija pred vratima gostiju zbila se u 26. minuti kada je Petek s desne strane ubacio za Smrekara, činilo se da će ovaj poentirati, ali u posljednji trenutak pojavio se Čagalj i izbio loptu u korner. Minutu kasnije za goste prijeti Zeman, ali domaći blok čisti tu situaciju.

U 32. minuti Drempetić je nakon solo-prodora krenuo vratima Blata, nakratko je izgubio kontrolu, no tu se našao Smrekar koji sprema loptu u mrežu, no sudac Abaz na intervenciju pomoćnika Znike poništava pogodak.

I kada se već mislilo da će mreže u prvom dijelu mirovati Drčić je odlično na desnoj strani otvorio Hrastinskog, ovaj produžio za Smrekara koji puca i pogađa spoj vratnice i grede, no lopta se odbija do Peteka koji u posljednjoj minuti prvog dijela zabija za 1:0.

U 50. minuti odlično su na desnoj strani kombinirali Ocvirek i Petek koji ulazi u šesnaesterac gostiju i dobro puca, no gostujući vratar Turčić još bolje brani. Deset minuta kasnije Smrekar oštro ubacuje na pet metara, a Drempetić iz čiste situacije puca preko gola.

Napori Mladosti napokon su se isplatili u 63. minuti. Akciju je pokrenuo Smrekar koji daje na stranu za Drempetića, ovaj odlično ubacuje, a Hrastinski sigurno zabija za 2:0 s 12-13 metara udaljenosti od vrata gostiju.

Odlični Petek u 71. minuti „podvaljuje“ loptu za Smrekara, a rutiner ne propušta priliku i pogađa suprotni kut za 3:0. Minutu kasnije Drempetić efektnim lobom s dvadesetak metra udaljenosti postavlja konačnih 4:0.

 

MLADOST ZABOK – BLATO 4:0 (1:0)

ZABOK: SC Zaseka, GLEDATELJA: 100, SUCI: Abaz, Lasić i Znika.

STRIJELCI: 1:0 Petek 45', 2:0 Hrastinski 63', 3:0 Smrekar 71', 4:0 Drempetić 72'.

MLADOST ZABOK: Mihovilić (85' Bivol), Maričević, Šoštar, Usmiani (73' Tisanić), Smrekar, Drčić (85' Golubić), Drempetić, Ocvirek (60' Ivanković), Petek (73' Curman), Lešković, Hrastinski (85' Šilipetar). TRENER: Drago Bartolić

BLATO: Turčić, Vekić (74' Matić), Lipovac, Tonković (74' Sugj), Elez (74' Kramarić), Jelenić (60' Bakić), Jurilj , Cvikić (60' Tudjek), Zeman (74' Zovko), Čagalj, Bojčić. TRENER: Alen Kraljević

 

NAjčitanije