Održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza KZŽ

Autor Zagorje.com

Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice Stjepan Merkaš koji je ujedno i član Izvršnog odbora HNS-a upoznao je članove Izvršnog odbora o aktualnoj situaciji u HNS-u. Također je predložio da se i Izvršni odbor NSKZŽ priključi inicijativi za sazivanjem Izvanredne Skupštine HNS-a i podrži kandidatura Davora Šukera za predsjednika HNS-a.

nometni savez.jpg.jpg

U četvrtak je održana sjednica Izvršnog odbora, sjednicu je vodio predsjednik Izvršnog odbora Stjepan Merkaš koji je nakon pozdravne riječi pročitao dnevni red i predložio dopunu dnevnog reda točkom o aktualnoj situaciji u HNS-u.

Takav dopunjeni dnevni red je jednoglasno prihvaćen. Nakon usvajanja zapisnika s prošle sjednice Stjepan Merkaš koji je ujedno i član Izvršnog odbora HNS-a upoznao je članove Izvršnog odbora o aktualnoj situaciji u HNS-u. Također je predložio da se i Izvršni odbor NSKZŽ priključi inicijativi za sazivanjem Izvanredne Skupštine HNS-a i podrži kandidatura Davora Šukera za predsjednika HNS-a.

Nakon kratkog izvješća predsjednika Merkaša u diskusiju su se uključili i ostali članovi Izvršnog odbora. Nakon zanimljive i konstruktivne diskusije donesen je jednoglasni zaključak da se podrži inicijativa za sazivanje Izvanredne Skupštine HNS-a.

Također je donesen zaključak da se sazove Izvanredna Skupština NSKZŽ za četvrtak, 17.05.2012. s početkom u 19 sati u prostorijama DVD Zabok na kojoj bi tema bila Aktualna situacija u HNS-u. U nastavku sjednice Izvršni odbor je verificirao prijedlog Sudačke komisije da se na listu sudaca vrate Silvija Mlakar i Tomislav Majcen.

Kratko izvješće o utakmicama NSKZŽ podnio je povjerenik Branko Kušan. Zaključak povjerenika je da je situacija na utakmicama u odnosu na jesenji dio prvenstva bolja. Propusta je bilo, ali većih zamjerki na suđenje i organizaciju utakmica nije bilo.

Na kraju je predsjednik Merkaš predložio da se zadnje kolo ŽNL seniora odigra ranije tj. u četvrtak, 07.06.2012. na praznik, tako da svi mogu gledati utakmicu naše reprezentacije na Europskom prvenstvu. Prijedlog je jednoglasno prihvaćen. Pod točkom Ostala pitanja Izvršni odbor je dao podršku 11. Sportskim igrama mladih i 5. Zimskim sportskim igrama.

Povjerenik za suđenje Slavko Tepuš podnio je kratko izvješće o suđenju, a instruktor je prisutne upoznao o selektivnom procesu, završnoj selekciji i pripremi za ljetni kamp u Martinu na Muri.