Prijavljeno 46 ekipa

U KRAPINI ĆE SE ODRŽATI KAJ KUP 2022. ZA ZAGIĆE I LIMAČE U ORGANIZACIJI OMLADINSKE ŠKOLE NK ZAGOREC KRAPINA

PLAKAT TURNIRA.jpeg

U Krapini, na terenima ŠRC Podgora, u organizaciji NK Zagorec Krapina, omladinska škola, održati će se „Kaj kup 2022.“ za zagiće i limače ovog vikenda, 3.-og i 4.-og rujna. Na kupu će nastupiti 46 ekipa -22 zagića i 24  limača – što je više negoli zadovoljavajuće.  

Bio će to pravi festival nogometa u kojem će uživati svi oni koji će posjetiti tribine nogometnog stadiona u krapinskoj Podgori te teren s umjetnom travom koji je od ove godine u funkciji.

U kategoriji zagića, turnir se igra u subotu 3. rujna, nastupaju: Lokomotiva, Lučko, Bubamara Zagreb, Varaždin, Ivančica Ivanec, Gorica Velika Gorica, Bregana, Inker Zaprešić, OŠ Dinamo Zagreb, Dubrava Tim kabel, Trnje, Zagorec Veliko Trgovišće, Klanjec, Pregrada, Gaj, Jedinstvo Sveti Križ Začretje, Radoboj, Tondach Bedekovčina, Oroslavje, ŠN Zabok, Zagorec Krapina 1 i Zagorec Krapina 2.

U kategoriji limača, turnir se igra u nedjelju 4. rujna , svoj nastup potvrdili su: Lučko 12, Lučko 13, Bubamara Zagreb, Ivančica Ivanec, Gorica Velika Gorica, Bregana, Inker Zaprešić, Sloboda Varaždin, OŠ Dinamo plavi Zagreb, OŠ Dinamo crni Zagreb, Dubrava Tim kabel, Zagorec Veliko Trgovišće, Pregrada, Gaj Mače, Jedinstvo 1 Sveti Križ Začretje, Jedinstvo 2 Sveti Križ Začretje, Tondach Bedekovčina, Stubica, Sloga, Oroslavje, Inkop, Karlovac 1919, Zagorec Krapina 1 i Zagorec Krapina 2.

Za najbolje ekipe osigurani su pehari i medalje za tri prvoplasirane ekipe te pehari za najboljeg, strijelca, igrača i vratara turnira.