Sjajni rezultati za PLK Srele brutal team

Autor zagorje.com

U Virovitici održano 11. Državno prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu

Srele brutal team 2.jpg

U Virovitici je održano 11. Državno prvenstvo Hrvatske u powerliftingu i bench pressu na kojem se je natjecalo oko 190 natjecatelja kroz 27 klubova Hrvatskog powerlifting saveza. PLK Srele brutal team i njegov predsjednik i trener kluba Srećko Martinić Srele vodio je na natjecanje tri benchera i ostvarili su odličan rezultat osvojili su dva zlata i jedno srebro te je srušen jedan nacionalni rekord.

Rezultati: Patricija Slakoper stara 18 godina u kategoriji kadeta do 52 kg (51,8 vaga) podigla je 55 kg i osvojila zlato i pritom srušila rekord star 8 godina.  Patriciji, trenutno najjačoj kadetkinji u Hrvatskom benču, to je treći rekord u godinu i pol dana natjecanja. Još drži rekorde u kategorijama do 57 i do 63 kg sa prošlih natjecanja. Leo Alagić (19) junior do 93 kg (vaga 91,5) podigao je 127,5  kg i osvojio srebro. Miljenko Peček (30) senior do 74 kg (vaga 70 kg) podigao je 117,5 kg i osvojio je zlato.

Srele nije krio zadovoljstvo ovom rezultatima: ''Vrlo sam ponosan na svoje natjecatelje, moram napomenuti odličnu Patriciju našeg monstera kadetskog na srušenom trećem rekordu i velikoj upornosti i trudu koji ulaze na treninzima. Ako nastavi tako pred njom je uspješna karijera u sportu. Leo je sve bolji i bolji no prije prethodnom natjecanju je dobio koronu, a sad je zbog gripe dva dana pred natjecanje izašao iz bolnice tako da baš nema sreće, no ne odustaje i sve pohvale. Miljenko je odličan inače naš powerlifter rekorder do 66 kg koji se malo odmara zbog ozljeda i zadnja tri natjecanja izlazi u bench pressu i zaista je odličan. Hvala svima koji prate i podržavaju rad kluba, u pogonu ima dosta mladih no za sada vodim samo najjače, hvala svima koji prate i podržavaju naš rad, tko je zainteresiran može nam se pridružiti na treninzima u našoj trenutnoj bazi City fitness Zabok.'' – zaključio je Martinić.