Straža u generalki pobijedila Pregradu

Autor el

Zabio Goran Čuček

Straža u generalki pobijedila Pregradu

Do proljetnog nastavka 1. zagorske lige ima još dosta, no u 4. NL središte skupina A već zadnjeg vikenda u veljači igraju se dvije zaostale utakmice. Jedna od njih je i zagorski derbi između Straže i Tondacha. Straža je svoju generalku odigrala protiv susjedne Pregrade kojoj je to pak bila prva pripremna utakmica. Utakmica koja je trenerima jedne i druge momčadi pokazala nedostatke koje moraju otkloniti, ali bilo je i dobrih akcija i prilika koje nisu iskorištene. Straža ih je imala nekoliko više, od kojih je jednu i iskoristila iz kornera kada Goran Čuček najviše skače i glavom zabija jedini gol na utakmici. Utakmica je odigrana na umjetnoj travi igralištu u Rogatecu.

Prijateljska utakmica, Rogatec:

Straža –Pregrada 1:0 (G. Čuček)

Sudac: Mario Vincelj

STRAŽA: N. Travnikar, Topolovec, T. Travnikar, Mikša, Peček, G. Čuček, Rafaj, M. Čuček, Kantoci, Špoljar, Biruš; još su igrali: Drašković, M. Travnikar, Vražić, Konjić: TRENER: Mladen Mikša

PREGRADA: Malarić, Pondeljak, Gorup, Kušar, Benko, Kantolić, R. Golubić, I. Golubić, Kantoci, S. Golubić, Menjački; još su igrali Ščuric, Martinko, Z. Vdović, T. Vdović, Juranić; TRENER: Damir Srebačić (Elvis Lacković)