Teška ozljeda našeg talentiranog veznjaka! Operirat će ga u Zagrebu, neće igrati do proljeća

Autor zagorje.com
PXL_100224_109880019.jpg

Foto: Pixsell/Arhiva (Fabijan Krivak u dvoboju s još jednim velikim hrvatskim talentom, Martinom Baturinom)

Nadareni zagorski nogometaš, Lokomotivin veznjak, 19-godišnji Fabijan Krivak, na odmoru u svom rodnom Zagorju doživio je tešku ozljedu. Kako pišu Sportske novosti, pukli su mu križni ligamenti koljena, sljedećeg bi tjedna trebao biti operiran, nakon čega slijedi višemjesečni oporavak. 

Uglavnom, Krivaka ove jeseni nećemo gledati na travnjacima, u najboljem bi slučaju, bude li se dobro oporavio, mogao zaigrati tek u proljetnom dijelu prvenstva. A trebao je biti jedan od ključnih igrača Lokosa u novoj sezoni, pišu Sportske.

- Bio sam doma, u Zlataru Bistrici, otišao sam na igralište malo se razgibati. Nisam igrao nikakvu utakmicu, nego sam malo trčkarao i pucao loptu po golu. U jednom sam trenutku malo jače potrčao s loptom u nogama, zaustavio sam se i koljeno mi je odjednom "propalo" - rekao je nesretni Krivak za Sportske novosti.

Na liječničkom je pregledu dijagnosticirana teška ozljeda, puknuće križnih ligamenata. Nakon što mu splasne oteklina na koljenu, Krivak će biti operiran u Zagrebu.

- Najprije sam bio šokiran, nisam mogao vjerovati da se to dogodilo. No, sad sam se već pomirio sa sudbinom, tako je - kako je, povratka nema. Nadam se da će operacija uspjeti, te da ću se dobro oporaviti i sljedećeg proljeća vratiti na teren. Znam da moram biti strpljiv i mentalno jak - kaže Krivak.

 

 

NAjčitanije