Toplicama zagorski derbiji protiv Bedexa

Autor el

Mini i mala odbojka: 1. HOL

web mini i mala Toplice 1 .jpg

U 1. HOL mini i male odbojke na rasporedu su bili zagorski derbiji između Toplica 1 i Bedexa. Po rasporedu ove lige u svakom okupljanju igra se dvostruki program. Sve utakmice dobile su Toplice 1. No, kako ističu treneri, rezultat je ovdje u drugom planu, a važnije je da i jedan i drugi klub imaju veliki broj djevojčica i sigurnu odbojkašku budućnost. U maloj odbojci (kadetkinje do 13 godina) Toplice 1 su slavile najprije sa 25:12 i 25:15, a u drugom susretu bilo je 25:16 i 25:12. Toplice 1 igrale su u sastavu: Vida Bastić, Vivienne Reister, Marta Šoštarko, Veronika Mužar, Ana Poljak, Josipa Marković, Ines Đuđan, Marija Šturman, Lara Kralj, Ema Poslončec, Ana Sedak Benčić, Taša Šivalec, Ana Macan; trener Dario Zagvozda.

Za Bedex su nastupile Marta Vurnek, Lorena Mikulec, Darija Ban, Nika Granc, Ines Mihalinec, Ema Ocvirek, Petra Vračević, Veronika Kurek, Iva Trčak, Iva Sopina, Gabrijela Brestovečki, Lana Nesek; trenerica Ivana Rončević Čehulić,  Na ljestvici Toplice 1 se nalaze na 2. mjestu sa 17 bodova, dok je Bedex na 5. mjestu sa 4 boda.  U mini odbojci obje utakmice Toplice 1 su dobile sa po 3:0. U prvom susretu bilo je 15:3, 15:6 i 15:4, a u drugom 15:9, 15:4 i 15:8.

Trener Toplica 1 Robert Halapir u ovim je utakmicama na raspolaganju imao sastav: Mia Podgajski, Viktorija Reister, Sara Habus, Erin Juranić, Nika Belina,Nina Špoljar, Jana Novak, Jana Muraja, Gabi Pavrlišak, i Mila Čehulić.

Trener Bedexa Roman Balen na raspolaganju je imao sastav: Ana Bubnjar, Lea Gorup, Lara Mlinarić, Mila Pavlović, Klara Gretić, Helena Vučković, Naša Mikulec, Ivona Mihalinec, Tena Mikulec, Leona Prančić, Petra Tuškan i Ethel Videk. U ovoj kategoriji Toplice 1 drže 4. mjesto sa 21 bodom, a Bedex je na 6. mjestu sa jednim bodom. Slijedeće utakmice Toplice 1 će u ovim kategorijama odigrati protiv Ludbrega, a Bedex protiv Kaštela 1.