U ogledu dvije Mladosti bolja ona Bistrička

Autor el

Prijateljska utakmica u Mariji Bistrici

SPORT 8.3_NOGOMET U OGLEDU DVIJE MLADOSTI BOLJA BISTRIČKA 3.JPG

Za početak proljetnog dijela sezone pripremaju se i dvije Mladosti, Mladost Marija Bistrica i Mladost Belec. Podsjetimo Mladost MB se trenutno natječe u 1. zagorskoj ligi, a Mladost B u 2. zagorskoj ligi, a protekle nedjelje u Mariji Bistrici odigrale su dvije Mladosti pripremnu utakmicu. Prvih desetak minuta bolje je na terenu stajala gostujuća Mladost, bilježimo i dva pokušaja, ali ipak bez veće opasnosti. Kod domaćina u 10. minuti Marko Pisk je iz slobodnjaka sa 25 metara pucao malo preko gola. U 23. minuti nakon greške Jurice Ščurica u obrani domaćina Danijel Hunjak izlazi sam na golmana Dominika Babića ali pogađa prečku. U 26. minutu Ščuric puca preko gola, a u 36. domaća Mladost dolazi do vodstva. Matija Kuštek je nespretno u svom kaznenom prostoru zaustavio loptu taman na nogu Filipa Krebra, koji iz prve pogađa za 1:0. U nastavku vrlo brzo Mladost MB dolazi do još dva gola, a oba je postigao Valentin Mesar. Najprije je u 52. minuti dobio kvalitetnu loptu od Marka Piska, spustio se po desnoj strani i zabio u kontra malu mrežicu. Samo dvije minute kasnije Dario Frajtak se probio po lijevoj strani i ubacio, a Mesar je glavom sa 6-7 metara pogodio za 3:0. Mladost Belec je mogla smanjiti u 60. minuti kada je Matija Kurtanjek uzeo loptu Ščuricu, ali Babić je obranio njegov udarac sa 12 metara. Nešto kasnije pucao je i Tomislav Kovaček s desne strane, ali preko gola. S druge pak strane, Mario Šebek se probio po desnoj strani dao povratnu za Mihaela Belka, koji prima loptu, okreće se i sa 7-8 metara pogađa za konačnih 4:0. Bilo je to u 76. minuti.

Prijateljska utakmica, Marija Bistrica:

Mladost MB – Mladost B 4:0

Sudac: Petriško, Strijelci: 1:0 Kreber 36', 2:0 Mesar 52', 3:0 Mesar 54', 4:0 Belko 76'

MLADOST MB: Babić, Posarić, Ščuric, Mat. Pisk, Frajtak, Radiković, J. Čukman, Mesar, Mar. Pisk, A. Pisk, M. Čukman; još su igrali: Košec, Šebek, Muhek, Habazin, Kreber, Belko, Gregorić: TRENER: Mario Brlečić

MLADOST B: Ožvald, Vrlec, Kuštek, Šaka, Hanžek, Buden, Bručić, Brčić, Kurtanjek, Kovaček, D. Hunjak, još su igrali: Stipeč, M. Hunjak, TRENER: Milan Havoić.