Uvjerljiva pobjeda odličnog Gaja

5. kolo III. NL-centar, GAJ MAČE – Lučko 3:0

GAJ - LUČKO.jpeg

Nogometaši Gaja uvjerljivo su savladali vrlo čvrstu momčad Lučkog s 3:0 u 5. kolu III. NL-centar. Domaći su dominirali od početka do kraja i gostima dozvolili „mrvice“, pa je njihova pobjeda i više nego zaslužena. 

Počelo je šansom Frtalja u 10. minuti koju je gostujući vratar Javor uspio neutralizirati. Domaći vode u 15. minuti. Antun Grozdek oštro puca, Javor odbija do Samarina koji sprema loptu u praznu mrežu za 1:0. Odličnu šansu imao je Antun Grozdek pet minuta kasnije nakon što ga je nesebično uposlio Abramović, ali iz neposredne blizine promašuje vrata gostiju. Gosti su pojavili u 25. minuti kada je Rangel dobro pucao, ali Mikulić brani njegov udarac i u 39. minuti kada Babić iz slobodnog udarca pogađa vanjski dio mreže. Samarin je u 41. minuti mogao upisati i svoj drugi pogodak na utakmici, no ispriječila se vratnica. 

Utakmica je riješena u 64. minuti. Ristovski je izveo slobodni udarac, Kotarski pucao u blok od kojeg se lopta odbija do Frtalja, a ovaj snažnim i preciznim udarcem povećava vodstvo domaćih na 2:0. I na kraju u drugoj minuti sudačke nadoknade Šaban je poslije sjajnog solo-prodora uposlio Fučeka čiji udarac ide u mrežu, no Kovačić ga potvrđuje i pogodak se upisuje njemu za konačnih 3:0.

GAJ MAČE – LUČKO 3:0 (1:0)

MAČE: igralište Gaja, GLEDATELJA: 200, SUCI: Stanić, Štibohar i Šarić.
STRIJELCI: 1:0 Samarin 15', 2:0 Frtalj 64', 3:0 Kovačić 90'+2.

GAJ MAČE: Mikulić, Abramović (81' Puček), I. Grozdek, Kotarski, Ristovski, Sambol, Postonjski, A. Grozdek (89' Cicnjak), Kovač (81' Tepšić), Frtalj (89' Šaban), Samarin (71' Kovačić). TRENER: Marijan Glavica

LUČKO: Javor, Šoštar, Kerman, Tkalčević (68' Gashi), Rangel (58' Celić), Babić, Petrović (68' Barukčić), Blažević (46' Vlahovski), Karamatić. TRENER: Tomislav Brlečić