Zagorci ponovno uspješni

Autor tz/el

U Garešnici održano PH u savateu za mlađe i starije kadeti

Zagorci ponovno uspješni

Uz domaćinstvo SK Šan iz Garešnice u Garešnici je održano PH u savateu assaut za starije i mlađe kadete. U konkurenciji 12 hrvatskih klubova, nastupila su i četiri zagorska kluba. Najviše uspjeha imao je ovaj puta imala je Kobra iz Marije Bistrice koja se kući vratila s jednom zlatnom i tri srebrne medalje. Najmlađi zagorski savate klub, SK Krapina koji se kući vratio s jednim zlatom i četiri bronce. Đidara je osvojila jedno zlato i jednu broncu, a Stubica četiri srebrne i dvije brončane medalje. Spomenimo da su državni prvaci postali Dominik Milošić iz Kobre, David Ivanek iz Đidare i Petra Marija Poslončec iz Krapine.

Rezultati
Assaut mlađi kadeti: -35 kg: 2. Luka Kruhak (Kobra)
Assaut kadeti: -30 kg: 2. Borna Mirt (Stubica), .. 5. Karlo Lukavečki (Đidara); - 35 kg: 3. Luka Šoštarić (Đidara)
Assaut kadetkinje: -25 kg: 1. Petra Marija Poslončec (Krapina)
Assaut stariji kadeti: -35 kg: 2. Lovro Lacković (Stubica); -40 kg: 3. Tin Osrečak (Kobra); -50 kg: 3. Branko Lovrić (Krapina); -55 kg: 1. David Ivanek (Đidara), . 3. Marin Mlakar (Krapina); -60 kg: 1. Dominik Milošić (Kobra), . 3. Davor Peštaj (Stubica) i Mihael Horvat (Krapina)
Assaut starije kadetkinje: -40 kg: 2. Patricija Kraljić (Stubica); -45 kg: 2. Dora Lisica Dolenec (Stubica); - 55 kg: 3. Helena Stepan (Stubica).

Članovi SK Kobra Marija Bistrica