Zagorec nadmoćno slavio protiv Oroslavja

Odigrana je prijateljska utakmica

PELKO.JPG

Na novom terenu s umjetnom travom u Podgori krapinskoj krapinski treće ligaš Zagorec ugostio je u prijateljskom susretu Oroslavje, županijskog prvoligaša.

Razlika u kvaliteti između dva takmaca vidjela se od prve minute susreta, sudio Nikola Kožar, a pogotovu u prvom poluvremenu kada su  na travnjaku bili članovi prvog sastava krapinskog kluba.

U drugom dijelu trener Milinović je na travnjak poslao nekoliko juniora – Vidović, Stiperski, Topolovec, Brčić, Mikluš, Sovec i Škreb uz napomenu da su juniorski golmani Sovec i Mikluš branili po poluvrijeme. Istovremeno vrlo je važno naglasiti da je nakon duge pauze zbog ozljede (ozlijedio se u osmom kolu prilikom gostovanju u Vrbovcu, op.a.) Petar Radoš koji je time pojačao konkurenciju u veznom redu Zagorca.

Rezultat je nakon devedeset minuta zaista bio visok, iako nije bio toliko bitan, te su igrači Zagorca slavili rezultatom 16:0. Strijelci su bili: Smrekar četiri; Pelko i Brčić po tri; Ochecukwu i Stiperski po dva dok su po jedan pogodak postigli Bračević i Vidović.