Zagorec sve riješio u prvih 45 minuta !

U 24. KOLU III. HNL SREDIŠTE ZAGOREC GOSTOVAO KOD TREŠNJEVKE

tre zag 3.JPG

U 24. kolu krapinski Zagorec gostovao je kod Trešnjevke i nakon odlične igre svih devedeset minuta, rezultat kapitaliziran u prvih 45 minuta, upisao visoku pobjedu od 3:0 te ovim susretom samo pokazao da je poraz u prošlom kolu bio više trenutak slabosti i naklonost suca gostima iz Dugog Sela. Ovim upisanim trobodom Zagorec je povećao svoju bodovnu prednost na 13 bodova jer prvi pratitelj Dugo Selo igralo je samo 1:1 na svom terenu protiv Lukavca dok trećeplasirano Lučko zaostaje 14 a četvrto plasirano trnje čak 16 bodova. Svakako da u Podgori krapinskoj ne mogu još slaviti naslov prvaka, unatoč velikoj bodovnoj prednosti, jer u igri je još 30 bodova ali isto tako ako u slijedećih nekoliko utakmica plavi iz Krapine upišu pobjede naslov prvaka je na milimetar !

U današnjoj utakmici protiv Trešnjevke u njihovoj Grabi Zagorec je pokazao tko je gazda u ligi. Od prve minute snažno su pritisnuli obranu zelenih i vrlo brzo ( u nepunih 25 minuta susreta odnosno u razdoblju od 13 minuta, op.a. ) došli do sigurnog vodstva.

Već u 11. minuti Pelko trese mrežu Kranjeca, najbolji igrač domaćih u ovom susretu, da bi već minutu kasnije Okechukwu iskoristiozbunjenosti potpunu dekoncentraciju obrane domaćih te povećao vodstvo na 2:0.

U 24. minuti Hoić najbolji u redovima Zagorca  postiže gol za 3:0 čime je susret i praktično riješen.

U drugom dijelu nastavka Zagorec je u postupnosti dominirao, a vratar Trešnjevke Arijan Kranjec briljirao je na nekoliko načina. Bodrio je svoje suigrače i dizao pouzdanje, duhovitim komentarima dekoncentrirao je napadače gostiju koji su na veliko promašivali i najizglednije prilike, a sjajnim obranama Kranjec je zaustavljao udarce koji su išli u okvir gola. Uspio je i u nakani omesti prvog strijelca lige ( 22 pogotka, op.a )  Smrekara koji je s bijele točke u 74. minuti  zapucao pored gola.

Svoj slijedeći prvenstveni susret Zagorec igra već u srijedu, 13. ožujka u 16,30 sati, na svom terenu protiv Vrbovca.

ZAGREB - Igralište Graba . Gledatelja: 100. Glavni sudac: Landeka  (Vel. Gorica). Pomoćne sutkinje: Brozović (Zagreb) i Neralić (Karlovac), Četvrti sudac: Milin (dugo Selo)   Delegat: Ban (Zagreb)

STRIJELCI: 0:1 Pelko (11); 0:2 Okechukwu (12); 0:3 Hoić (24).

TREŠNJEVKA: Kranjec, Matošević, Meter (od 84 Solga), Zelić, Pereža (od 46 Fajdiga), Mandić, Martinko, Lebo (od 84 Puklin), Burić (od 46 Herak), Pezo (od 76 Gelo), Martinko.TRENER: Renato Jurčec

ZAGOREC: Bruči, Kovačić, Hoić (od 87 Brčić), Strabić (od 77 Radoš), Smrekar, Camara (od 69 Majcenić), Braun, Grgić, Landripet,Okechukwu (od 69 Bračević), Pelko (od 87 Mlinarić). TRENER: Damir Milinović