Adam Končić postao v.d. ravnatelj Zagrebačkog kazališta Komedija!

Zagrebačka Gradska skupština razriješila je jučer dosadašnjeg ravnatelja Kazališta „Komedija“ Niku Pavlovića, a na mjesto v.d. ravnatelja imenovala Adama Končića.

končić.JPG

Poznati zagorski umjetnik, akademski glumac, pjevač i zabavljač Adam Končić, pokretač Glumačkog festivala u Krapini, popularnog GFUK-a, imenovan je vršiteljem dužnosti ravnatelja svoje matične kazališne kuće, Zagrebačkog gradskog kazališta „Komedija“.

Naime, na jučerašnjoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine s dužnosti ravnatelja razriješen je dosadašnji ravnatelj Niko Pavlović, i to na prijedlog Kazališnog vijeća, koje prethodno nije prihvatilo Pavlovićevo financijsko izvješće o poslovanju za 2015. i financijski plan. Natječaj za novog ravnatelja Kazalište „Komedija“ mora raspisati u roku od 30 dana, a dok se on ne izabere, dužnost ravnatelja vršiti će Končić.

-Dobio sam tu čast većinom glasova u Skupštini, zahvaljujući predlagateljima, Stranci Milana Bandića i HDZ-u, koji su se zajednički složili oko mog imenovanja. Naravno, javit ću se i na natječaj za novog ravnatelja, kad on bude raspisan, a ako natječajem budem izabran za novog ravnatelja, napravit ću sve da se stvari u Kazalištu „Komedija“ stave na ono mjesto na kojem trebaju biti – rekao je Končić za Zagorje.com.

 

NAjčitanije