Bandićeva udovica: Milanova penzija je 6800 kn, a režije su mi 6000 kuna

Nekad prva dama Zagreba potužila se na na težak život...

udovica-

Vesna Bandić, udovica pokojnoga zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića koji je preminuo 28. veljače lani od posljedica jakog srčanog udara, požalila se na težak život i besparicu.

“Ostat ću bez svega. Režije su mi 6000, a Milanova mirovina 6800 kuna. Od čega ću živjeti“, rekla je gospođa Bandić novinarima Jutarnjeg koji su je posjetili u velikom stanu u Zagrebu.

MIlan Bandić umro je u 66. godini u noći pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima. “Ne znam gdje je Milan bio te noći i ne zanima me. Nisam bila ljubomorna žena”, naglašava njegova supruga koja domeće kako nikad više neće biti sretna jer je Milan bio njezina stijena.

 “Baš sam ga jako voljela”, rekla je Jutarnjem Vesna Bandić koja je otkrila kako je Milan već nakon šest mjeseci veze preselio k njoj i njezinoj baki koja ga je također jako zavoljela.

Nisu se, kaže, nikad ni svađali, niti imali probleme u bračnom odnosu, ali kod kuće, kaže, Milan Bandić – koji je upravljao Zagrebom 20 godina i iza kojeg su ostale brojne kontroverze i nedovršeni sudski postupci – nije pričao o poslovnim pothvatima ni svojem poslu, navodi Jutarnji.

NAjčitanije