Bira se najbolji županijski EU projekt – ima i zagorskih

eu projekt ozo.JPG

U tijeku je izbor za najbolji županijski EU projekt, kojeg organizira Hanza media u suradnji s Hrvatskom zajednicom županija, Uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj te portalom župan.hr a uz pokroviteljstvo Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU.

Iz KZŽ naglašavaju kako među prijavljenim projektima ima i onih koji su s područja Krapinsko – zagorske županije.

Za titulu najboljeg županijskog EU projekta ove se godine bori njih čak 37. U četiri kategorije – Doprinos znanosti i inovacijama, Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici, Doprinos prekograničnoj suradnji i Doprinos poduzetništvu najbolje bira stručni sud, a pobjednika u petoj kategoriji, Najuspješniji EU projekt prema izboru javnosti, bira javnost. 

U kategoriji ‘Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici’ za pobjedu se bori 20 projekata među kojima su i projekti iz Krapinsko – zagorske županije i to oba Zagorske razvojne agencije (ZARA): ''Zagorje ABECEDA Prirode'' i ''Baltazar 4''. 

Također, u kategoriji ‘Doprinos prekograničnoj suradnji’ natječe se šest projekata među kojima jedan iz Krapinsko – zagorske županije, a radi se o projektu ''RIDE&BIKE II'' (ZARA). 

PODRŠKU možete dati glasanjem na: https://novac.jutarnji.hr/novac/eu-projekt-2022/veliki-izbor-za-najbolji-zupanijski-eu-projekt-izmedu-37-eu-projekata-biramo-najbolji-glasajte-za-svoje-favorite-15257438