Bogat program Dječjeg tjedna u Zlataru: ‘Pridružite nam se i proslavite s nama radost djetinjstva!’

Autor zagorje.com
zlatar.jpg

Otvoren je najveseliji tjedan u godini –"Dječji tjedan" u Zlataru! Ponedjeljak je bio posvećen predškolcima i prvašićima. Policijski službenici Tajana Čorko i Davor Klenkar održali su edukativno predavanje pod nazivom "Sigurno u prometu".

 Nakon toga, prvašići iz Zlatara, Belca, Martinščine i Batine prošetali su glavnim ulicama grada. Predškolci su, u pratnji svojih teta, dijelili poruke odraslima, dok su najmlađi sudjelovali u sportskim igrama u parku.

 Na kraju je djecu pozdravila i gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek, kojoj su mališani iznijeli zanimljive prijedloge. Učenici produženog boravka, zajedno s učiteljicom Kristinom Sviben, posjetili su ured gradonačelnice kako bi predstavili svoje ideje o tome što bi se moglo unaprijediti u gradu.

 

Dječji tjedan u Zlataru donosi bogat sadržaj – zabavne igre, kreativne radionice i korisne edukacije. Svaka aktivnost prilagođena je mališanima kako bi se uz igru i zabavu i puno naučili. Za neke aktivnosti potrebna je prijava, stoga budite brzi!

 

Dječji tjedan u nastavku donosi:

9.10. (srijeda):

- 10:00 h – Dječji vrtić "Zlatarsko zlato" - predstava za djecu

 

10.10. (četvrtak)

- 18:00 h – Likovna radionica s Ljiljanom (prijave na broj: 098 963 76 52)

 

11.10. (petak):

- Izrada drvenih igračaka s gospodinom Zvonkom Majdakom za učenike 2. razreda u osnovnoj školi

 

12.10. (subota)

- 11:00 h – Edukacija i izrada grafita za djecu od 10 do 16 godina (prijave na broj: 098 963 76 52)

 

13.10. (nedjelja) - Zatvaranje Dječjeg tjedna u parku

- Od 15:30 h – Facepainting, klaun, kreativne radionice i igre

- Predstavljanje izvanškolskih aktivnosti na području Zlatara

- Koncert dječje sekcije KPD Zlatarjeve

- "Vešek sim, vešek tam" - razmjena dječje odjeće (detalji na plakatu u komentaru)-ostavimo svoj ekološki otisak za budućnost naše djece razmjenom stvari koje više ne trebamo

-Pridružite nam se i proslavite s nama radost djetinjstva! Očekuje nas puno smijeha, igre i zajedničkog druženja. Svi smo odgovorni za osmijehe naše djece – stoga, neka ovaj Dječji tjedan bude poseban za svakog mališana!  - poziva DND grada Zlatara.

NAjčitanije