Božićni sajam u DV Zipkica

Autor zagorje.com
IMG-9b045add61f10cb624d4f63fe59147d5-V.jpg

Dječji vrtić Zipkica 16.12.2022. bio je domaćin drugog Božićnog sajma pripremljenog za djecu i roditelje vrtića i predškole.

Vrtić je bio premali za primiti svu zainteresiranu djecu, mame, tate, bake i djedove koji su se odazvali ovom događaju.

U vrtiću su pripremili niz aktivnosti na svim katovima.

Uz kolače, tople napitke te prigodnu glazbu koji su dočekali djecu i roditelje, u blagovaoni se postigao pravi božićni sajamski ugođaj na prigodno ukrašenim štandovima na kojem su se, po simboličnim cijenama, prodavali božićni ukrasi , izrađeni od strane odgojitelja vrtića te kolači oko kojih su se potrudile mame i bake.

Veliko oduševljenje djece izazvala je nagradna snježna kuglana te tombola.

Na katovima vrtića roditelji i djeca mogli su uživati u božićnim radionicama, prigodnim fotografiranjima, igrama koje su za djecu pripremile odgojiteljice , izradi ‘’svečanih’’ frizura , a poseban događaj bio je i nastup malih folkloraša Ansambla Zabok.

Naravno, najveće oduševljenje izazvao je gost večeri - Djed Mraz koji je u svoju vreću skupljao dječja pisma s njihovim božićnim željama.

Iz vrtića se zahvaljuju svim roditeljima koji su se aktivno uključili u pripremu te sudjelovanje na Božićnom sajmu te sponzorima Trgocentru, Gradskoj ljekarni i ljekarni Švaljek koji su se angažirali oko poklona za tombolu i slatkiša za djecu.

Prihod od sajma Dječji vrtić Zipkica iskoristiti će za nabavu nove sprave za jasličko dvorište.