BRAVO: Zlatice se iz Južne Afrike vratile kao svjetske prvakinje

Autor zagorje.com
FotoJet - 2024-10-08T134124.357.jpg

Zlatarbistričke mažoretkinje, Zlatice, iz Cape Towna u Južnoj Africi, gdje je  održano trodnevno VI. MWF svjetsko prvenstvo u mažoret sportu, kući su se vratile kao svjetske prvakinje i svjetske II. viceprvakinje.

Nakon 3 dana natjecanja, Zlatice su osvojile svjetsko zlato, svjetsku broncu i 3 diplome za najboljih 6 timova u svijetu.

Zlatice su se dva dana natjecale s 5 koreografija te sa svima plasirane u top 6 koreografija svijeta – 1. mjesto (svjetska prvakinja) solo pom pon junior, 3. mjesto (svjetska II. Viceprvakinja) solo pom pon kadet, 4. mjesto mini pom pon seniorke, 4. mjesto mini štap seniorke i 5. mjesto mini mix seniorke.

-Izrazito smo ponosne na ostvarene rezultate i veselimo se krenuti s novim koreografijama i priprema za natjecanja u novoj sezonu! Bilo je predivno zaplesati na podiju i biti dio mažoret svijeta na drugom kraju svijeta, gledati najbolje od najboljih, a i s istima stati rame uz rame na proglašenju! Hvala svima na podršci te financijskoj potpori Općine Zlatar Bistrica te Krapinsko - zagorske županije! – poručuju Zlatice.

 

 

NAjčitanije