Damir Plečko najavio kandidaturu za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a

Autor Zagorje.com

Damir Plečko iz Krapinskih Toplica, dr.sc., radiolog, na predstojećim unutarstranačkim izborima kandidirat će se za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a KZŽ.

damir plečko hdz.jpg

Damir Plečko iz Krapinskih Toplica, dr.sc., radiolog, na predstojećim unutarstranačkim izborima kandidirat će se za predsjednika Županijskog odbora HDZ-a KZŽ. Uoči izbora, koji se održavaju ove subote, oglasio se priopćenjem za medije. U njemu ističe kako mu je želja jak, jedinstven i moderan HDZ u kojem ima mjesta za sve dobre ljude.

– „Znanjem, poštovanjem i ljubavlju treba vratiti snagu zagorskom HDZ-u, jer on ima najveće pravo, a samim time i obvezu, da na temeljnim načelima svog prvog predsjednika dr. Franje Tuđmana, gradi budućnost bez podjela“, poručuje dr. Plečko.

Navodi također u priopćenju da HDZ u KZŽ nije na vlasti već 16 godina te se čini da članstvo polako postaje indiferentno, bez prevelike želje za uspjehom.

Damir Plečko je trenutno član predsjedništva Županijskog odbora HDZ-a KZŽ gdje obnaša dužnost predsjednika Odbora za zdravstvo i socijalnu djelatnost, a član je i Središnjeg odbora Akademske zajednice HDZ-a dr. Ante Starčević. Zaposlen je u Specijalnoj bolnici u Krapinskim Toplicama.

NAjčitanije