Danas se asfaltira Martinečka ulica, uskoro se otvara za promet

Autor zagorje.com
DSC_0552-Copy.jpg

Na dijelu lokalne ceste LC22053 i propusta u Martinečkoj ulici u Zlataru, u sklopu završnih radova rekonstrukcije, od 1. listopada u planu su radovi na ugradnji završnog asfaltnog sloja. Zbog tehnologije izvođenja asfaltnih radova promet neće bi moguć kroz zonu gradilišta danas do 17 sati.

Od sutra, 2. listopada, ponovno će se stvoriti uvjeti za propuštanje vozila kroz zonu gradilišta do završnog uređenja. Županijska uprava za ceste KZŽ sve mještane i vozače moli za dodatno strpljenje i razumijevanje.  

Podsjetimo, cestu su jučer obišli župan Željko Kolar i ravnatelj ŽUC-a Stjepan Sirovec, koji je najavio asfaltiranje dionice u punoj širini prometnice. Radovi su ubrzani, kako bi završili što prije, obzirom da je zatvorena državna cesta DC29. Stjepan Sirovec najavio je kako kompletni završetak radova i potpuno otvaranje ceste za promet ovisi o vremenskim prilikama, no bit će to uskoro.

Ukupna vrijednost ugovoreni radova je 432.421,41 eura, počeli su sredinom srpnja izvođač je obrt Orešić, uslugu stručnog nadzora obavlja tvrtka KONTROL PROJEKT d.o.o.