Đapić: HSP ne može biti u vladi sa Stanimirovićem i Pupovcem

Autor

HSP ne može biti u vladi sa Stanimirovićem i Pupovcem jer je to dno dna hrvatske politike. Oni jesu dobili zakon o opros

p_711995hsp01 (512 x 384).jpg
HSP ne može biti u vladi sa Stanimirovićem i Pupovcem jer je to dno dna hrvatske politike. Oni jesu dobili zakon o oprostu, ali kakva je to hrvatska stranka koja sa SDSS - om želi dobiti većinu. Hoće li Sanader čelnicima SDSS – a ponuditi mjesta ministra zdravstva i obrane, koja su obnašali u Martićevoj vladi u samoprozvanoj Srpskoj krajini ?


– zapitao je u ponedjeljak navečer u Zlataru predsjednik HSP Anto Đapić na središnjem stranačkom skupu za Krapinsko – zagorsku županiju.

Đapić je napomenuo da HSP oduvijek brani i branit će interese hrvatskog naroda i neće se boriti samo za fotelje i za novac.

“ Nismo kao neki koji ulazak u vladu uvjetuju osiguranim milijardama za njihov program. Gdje su im ideali ? “, istakuo je prvi čovjek HSP – a Đapić.

Prvi na HSP – ovoj listi u 3. izbornoj jedinici Mate Granić rekao je da nijedna od velikih stranaka nema rješenja za smanjenje vanjskog duga “ jer HDZ poput noja zavlači glavu u pijesak”, kazao je, “a o SDP – uopće da se ne govori jer su oni napravili najveći dug u svojemu mandatu”.

Granić je najavio da kad uđe u sabor da će iskoristiti svoje dugogodišnje političko iskustvo i poznanstva i reputaciju poslovnim krugovima i privući strane ulagače u Zagorje, koje je za njega najljepši kraj u Hrvatskoj.

Okupljenima u Vatrogasnome dome u Zlataru, čija je dvorana bila pretijesna a atmosfera neopisiva, obratio se i domaćin, predsjednik zlatarske podružnice HSP – a Davor Brlić koji je govorio o prednostima njihove stranke pred SDP – om i HDZ – om, ta zaključio kako Zlatar kao drevno sjedište pravaša “neće pasti”.

Goste i domaćine zabavljali su operna diva Sandra Bagarič, Gazde i Dečki z Bregov, a svi posjetitelji pravaškog skupa kućama nisu išli prazni ruku već sa buteljom vina, kalendarima, kapama i promotivnim materijalom. Skupu je prisustvovalo više od 400 članova i simpatizera.

Sponzorirani tekst
NAjčitanije